At finde de bedste hjem forbedring lån

Når tid kommer til at udføre arbejde rundt i huset, at finde gode tilbud på hjem forbedring lån kan være afgørende.

Hjem forbedring lån kan bruges til at hjælpe dig med at forbedre enhver del af dit hus eller anden fast ejendom, at give dig penge til at få de materialer, som du har brug for og til at ansætte de fagfolk, der kan få arbejdet gjort.

Renten har tendens til at være lavere, da forbedringerne kan faktisk øge værdien af den faste ejendom, og hjem forbedring lån kan endda inkludere nogle af de eksterne omkostninger i forbindelse med bygning (f.eks. bygge tilladelser og ejendomsskatter.) Bedst af alt, behøver du ikke at levere nogen yderligere sikkerhed… forbedringerne og fast ejendom tjene som deres egen garanti.

Egenkapital er en væsentlig faktor

Når de ansøger om hjem forbedring lån, kommer egenkapital i dit hus eller ejendom i spil i en stor måde. Egenkapital, er hvis du ikke er sikker, beløbet, du har investeret i hjem eller ejendom… med andre ord, er det del af huset, at du faktisk “egne”, og der ikke er bundet i pant eller andre lån.

Hvis du har et pant for £100.000 på et hjem og allerede har betalt £50.000 af det, så har du 50% equity i hjemmet… eller £50.000. Det betyder, at hvis du ansøge om hjem forbedring lån på dette hus, den egenkapital, som du har bliver en væsentlig faktor for hvor meget du kan låne.

Egenkapitalen i hus tjener som sikkerhed for lånet, og tillader dig at komme hjem forbedring lån, som du ellers ikke kan være berettiget til.

Forske i projektet

Før der ansøges om hjem forbedring lån, skal du samle nogle oplysninger. Du vil få brug for at få prisen på leverancer fra mindst 2 eller 3 forskellige salgssteder (f.eks bygning levering butikker), samt skøn fra 2 eller 3 entreprenører på hvor meget hele sagen vil koste.

Derfra skal du begynde at få tilbud fra banker eller finansieringsselskaber, viser dem det arbejde, du planlægger på gør samt overslagene for materialer og arbejdskraft.

Efter at have modtaget flere lån citater, kigge dem over og se, hvor man har den laveste rente med de bedste vilkår… Dette er det sted, du ønsker at få dit hjem forbedring lån fra.

Når du har fået dit lån og startet på din forbedringer, du skal begynde at arbejde på tilbagebetale, hvad du har lånt.

Ikke kun betyder hurtig tilbagebetaling forhindre skader på din kredit rapport, men det kan også bidrage til at etablere et godt samarbejde med en långiver, der kan føre til lavere priser og bedre vilkår ned ad vejen.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.