At reducere gælden gennem lavere renter lån

Det sker for fleste af os, kreditkort gæld ophobes og inden vi er helt klar over det, vi bærer en gæld belastning, der er langt ud over vores midler. Når dette sker, skal vi tage umiddelbare positive skridt til at vælte gælden så hurtigt som muligt. En af de mest effektive måder at gøre dette er at reducere mængden af interesse vi betale af shopping for en bedre rente og at have vores saldi overført over. Ved at gøre dette, betaler vi mere i retning af hovedforpligtet, derved at reducere varigheden af lånet og spare os potentielt tusindvis af dollars over levetiden af lånet.
Typisk, kreditkort bærer en saldo på $5000 dollars, med en interest rate på 17,5% og en mindste månedlige betaling på $150 ville tage dig 3 år og 10 måneder til at betale. Den samlede interesse periodiseret ville beløbe sig til $1, 846. Dog hvis du skulle overføre dine kreditkort gæld til en lavere rente lån på 7%, ville at samme $5000 udbetales i trin på $150 en måned, være pote i 3 år, 2 måneder, betydeligt reducere mængden af interesse for bare $564. Det er en besparelse på $1.282.
Der er flere muligheder for at sænke din rente. Hver har sine fordele og ulemper. Ved at uddanne dig selv, kan du vælge en, der er bedst for dig.
Forbrugerkredit rådgivning Service
Consumer credit counseling services tilbyder at konsolidere din gæld i én betaling, forhandle med kreditorer på dine vegne at have sent gebyrer frafaldes, sænkede renten og lån forlænges. Rådgivning tjenester vil kræve en ‘donation’ eller betaling til dækning af omkostninger og ekspeditionsgebyrer. Du nødt til at afveje disse omkostninger for at bestemme, hvis du vil stadig komme ud forude ved at betale et selskab til at forhandle en bedre rente for dig; en tjeneste, kan du muligvis gøre selv.
Vælg en velrenommeret virksomhed, der vil håndtere konsolidering på en måde, der bevarer din kredit score. Før konsolideringen, due datoer skal ændres for at korrespondere med den rådgivning service betalingsplan, da mange rådgivning tjenester kun sende kontrol to gange om måneden, 1. og 15. Hvis disse datoer ikke harmonisere med forfaldsdatoer på kortene, vil de dukke op som forsinkede betalinger på din rapport. Derudover er det vigtigt at indse, at du skal gå videre med forsigtighed med disse virksomheder, fordi ikke alle er velrenommeret og mange forbliver uregulerede. Watch for de følgende tegn, der kan vildlede dig ind i tillid til en virksomhed, bør du ikke:
forstå udtrykket “non-profit.” Det betyder ikke nødvendigvis, virksomheden er legitime eller at du vil få en bedre pris. De love om en non profit organisation er vage. Mange virksomheder kvalificere sig til denne titel ved at arrangere finanser til at angive, at firmaet ikke har profiterede, mens betaler deres medarbejdere store lønninger. For at finde ud af, hvis en CCCS er legitime, check med National Foundation for forbrugerkredit (NFCC) og Better Business Bureau i dit område. Være på vagt over for virksomheder, der hævder du kan sænke dit månedlige betalinger-er en fejlslutning. Marts 25 2004 ophørte de sidste to banker til at acceptere lavere betaling denne praksis. Spørgsmål selskaber, der tilbyder lavere renter end deres konkurrenter. Alle kreditorer afreagere de samme rente reduktioner og minimumsprocent betalinger på saldi så derfor er det meget usandsynligt, at have det sænket. Være bekendt med de aktuelle rentesatser på de kort du bære og bede, som du vælger, hvilke kort du vil konsolidere. Du kan allerede bærer mellemværender med rentesatser, der er lavere end den, de tilbyder dig. Hvis det er tilfældet, anmode om, at du kunne udelukke opgørelserne fra konsolidering.
Du skal beslutte, om der er en fordel at gå til en forbrugerkredit rådgivning Service, eller hvis du kan gøre deres arbejde lige så effektivt selv. En forbruger kan ofte forhandle med kreditorerne sig til en bedre rente. En mulighed er at shoppe rundt for et bedre renter på kreditkort og til at overføre saldi fra de høje kort til den lavere kort. Kontakte dit kreditkortselskab og fortælle dem, du har fået tilbudt en bedre sats i en anden virksomhed og hvis de planlægger at matche eller slå denne sats. Hvis de ikke anledning til udfordringen derefter overføre din saldi til det nye kort. En mulighed for at overføre din saldo er at tegne et hjem egenkapital kreditlinje.
Home Equity Line of Credit
En friværdi linje af kredit er et lån, taget ud mod egenkapital i dit hjem, er med andre ord dit hjem tilbudt som sikkerhed. Disse lån er normalt tilbydes med lave rentesatser. Som med enhver kredit, bør du afveje fordele og omkostninger før de beslutter. Bare i tankerne, manglende evne til at tilbagebetale lånet med interesse kunne resultere i tab af dit hjem.
Kreditmaksimum på linjen stammer på ved at tage en procentdel af hjems anslåede værdi og fratrække balance på grund af på realkreditlån. Kassekredit beløb er også baseret på din indkomst, kredithistorie og yderligere gæld belastning.
Friværdi kassekredit virker på en variabel rente, baseret på prime rate. Långivere opkræve normalt prime sats plus en 2 procent margen. Ved lov, skal equity kreditlinjer have et loft over hvor meget renten kan stige over livet af planen. Nogle har også begrænse, hvordan lav din rente kan falde, hvis der er et fald i priser.
Friværdi planer kan fastsætte en fast periode, hvor du kan låne penge. I slutningen af denne periode, draw kan du have mulighed for fornyelse, eller hvis findes der ingen fornyelse metode, så planen kan ringe for fuld betaling i slutningen af udtrykket.
Som med enhver kontrakt, skal du læse de vilkår og betingelser omhyggeligt, da mange planer har gebyrer, afgifter og skjulte omkostninger. Nogle af omkostningerne ved oprettelse af en home equity kassekredit omfatter ejendom vurdering gebyrer, gebyrer, lukning omkostninger og advokatsalærer. Ud over disse omkostninger, kan du forvente at betale transaktionsgebyrer, hver gang du tegner på linjen.
Fordelen ved åbning af en Home equity line kredit er, at de mindste betalinger er lavt, ofte sat på bare interesse eller interesse plus et par procentpoint. Vær opmærksom på at med en variabel rente, månedlige betalinger kan svinge. Hvis du sælger dit hjem vil du sandsynligvis være forpligtet til at afbetale dit lån straks.
Uanset hvilken indstilling vælger du, det vigtigste mål bør være at reducere de høje renter mens betaler den laveste straf herfor. Vejer pro’s og con’s om alle muligheder omhyggeligt og vælge en vej, der bedst suiter din økonomiske situation.
Hold dig informeret
Det er vigtigt at holde sig orienteret om din kredit før du ansøge om et laan. En glimrende måde at begynde at tage kontrol over din økonomiske fremtid er at opnå en kopi af din kreditrapporter, før du ser en långiver. I dag kan du få din gratis instant kreditrapporter fra de større 3 kredit rapport agenturer online. Denne måde kan du se præcis, hvad långiver vil se. Når opnå din kreditrapporter, vil du sørge for du får din kredit rapport scores, da dette er hvad långivere base de fleste af deres afgørelse på. Jo højere din kredit score, jo lavere bliver din rente og vice versa. Så vær kloge forbruger, får du en kopi af din kredit rapport og reducere din gæld gennem lavere renter lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.