Networking Tips – få et 800-nummer

En anden måde at netværket er ved hjælp af et 800-nummer og oprettelse af et netværk af eksperter til at henvise dine klienter/kunder til. Et 800-nummer giver en måde for dine kunder at nå dig. Du kan besvare behov for information, løse problemer og indhente oplysninger fra dine kunder. Du vil selvfølgelig skal offentliggøre dine 800-nummer i din salgsfremmende materiale og reklamer. Den bedste måde at få mest muligt ud af din 800-nummer er at have en endelig plan på hvordan du vil ansætte det. Vil du have udsigter kalder for at finde ud af mere om dine produkter/serviceydelser? Vil du give oplysninger, når de kalder og derefter følge op med trykte materialer, eller vil du henvise dem til en kilde?
Når du har besluttet, hvad du ønsker 800-nummer at gøre, sætte dig i kundens sted, og sørg for du er møde alle deres behov. Spørg dig selv, hvis du ikke vidste noget om hvad du solgte, vil oplysningerne om din 800-nummer giver give dig alt, du behøver at gøre en informeret beslutning.
Et 800-nummer giver dig mulighed for netværk på en bred plan til områder og kunder, du ikke måske har nået med bare et fjernopkald. Mange enkeltpersoner vil ikke gøre en længe afstand hidkalde, men vil kalde et 800-nummer. Hvis virksomheden tillader, har et netværk af eksperter til at henvise dine kunder til, eller hvis du sælger produkter, yderligere kilder til dine produkter.
For at få et netværk af eksperter, efterlade beskeder på internettet; sætte annoncer i publikationer, der er relateret til din virksomhed, viser gå til handel, møder og deltage grupper, der vedrører dit område eller produkt. Vær sikker på at finde ud af, at person, du vil bruge som en henvisning er en god kilde til din kundebase. Husk at kontakte en kunde efter at give en henvisning til at forsikre, at de modtagne oplysninger/produkt de nødvendige og var tilfredse, og hvis ikke spørge hvorfor. En henvisning netværk bruges til at øge business. Du ønsker at forsikre at din 800 antal øger business og betaler for sig selv.
Copyright DeFiore virksomheder 2000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.