Opmærksomhed til detaljer hjælper husejere sælge Fast i en købere marked

Din chef har lige givet dig karrieremulighed for livet, men opgaven er i en anden stat.
Du opdager snart at flytte din familie til en anden by kan være en af livets sværeste opgaver. Tanken om at forlade bag gamle venner og skoler til en mærkelig by kan være skræmmende. Den største udfordring af alle, det at bevare egenkapitalen i din bolig investering, så vil du kunne købe en lignende hjem i den nye placering.
Ikke at bekymre dig. Selv i disse usikre tider kan boligejere sælge til priser, meget tilfredsstillende i en rimelig periode. Hemmeligheden? Opmærksomme på detaljer, udnytte marketing kyndige og pris hjem til at sælge hurtigt.
Følgende tip kan hjælpe dig få, “solgt” skilt op hurtigt.
VÆLG EN KYNDIGE EJENDOMSMÆGLER… en med en vellykket track record i dit nabolag, bakket op af ressourcer, der strækker sig ind i uden for boligmarkedet. Sørg for, at agenten forbereder en effektiv notering af din ejendom – på der beskriver alle de funktioner, der gør dit hjem unikt. Det er også smart at udarbejde en separat datablad, der kan distribueres frit til alle interesserede købere. I blød tid, kan tilbyder agenten en bonus hvis huset sælger inden for 60 dage arbejde til homeowner’s fordel.
TILBYDE DEN RIGTIGE PRIS. Start med en pris, der er rimelige for dit nabolag og størrelsen af dit hjem. Sammenligne prisen på dit hjem med lignende i nærheden programoversigter er en nem måde at sikre, at du tilbyder den rigtige pris. Sammenligne udtalelser fra to uafhængige vurderingsmænd vil også hjælpe dig med at undgå over prissætning.
BETALE EN DEL AF LUKKE OMKOSTNINGER… normalt 3-5 procent af lånebeløbet. Det vil tiltrække de første gang købere, der er kort på kontant udbetaling og lukke omkostninger. Tilbyder at slå over personlige ejendele såsom vaskemaskiner og tørretumblere, kan køleskabe og blomsterkasser også tiltrække købere, der leder efter de bedste tilbud.
ACCEPTERE UFORUDSETE AFTALER. Gøre din salg betinget af salg af købers hjem. Dette tager væk købernes frygt jonglering to ejendomme og pantebreve på samme tid.
UDNYT CORPORATE RELOCATION HANDELEN. Sørg for at din mægler er tilsluttet en udflytning netværk – en i stand til at saltning i købere fra fjerne steder. Og selvfølgelig prøve at få din arbejdsgiver til at give dig med udflytning bistand, også.
GØR DIT HJEM STÅ. Frisk maling og blomster kan gå en lang vej i imponerende købere. Tendens til at sådanne detaljer som flytter plænen, fastsættelse af stædig dørhåndtag og skydedøre og glatning op i kælderen. Husk, at dit hjems optræden på den dag, det er vist kan gøre eller bryde et salg.
Den nederste linje er, at sælgere bør tage sig tid til at gøre deres hjem så attraktive som muligt. Udarbejde nyttige tips til køberen om skoledistrikter, kan utility regninger og Kørselsvejledning til den nærmeste indkøbscenter gå langt i at sælge dit hus hurtigt.
Med lidt arbejde og en aktiv ejendomsmægler er chancerne gode, at dit hus vil sælge hurtigt i dagens købers marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.