Top 7 måder hvalp uddannelse kan hjælpe din virksomhed

Som ledere ønsker vi altid at forbedre effektiviteten af vores organisation. For at forbedre vi skal slippe kreativiteten i vores medarbejdere, ledere skal engagere sig i deres medarbejderes arbejde. Ikke alle ved hvordan man gør dette, men måske er det ikke alle, at anderledes end uddannelse en hvalp. Følgende er syv fælles temaer, der anvendes i uddannelse hvalpe.
1. har en ordentlig kennel, det skal ikke være for stor, lige nok plads til at stå op, vende rundt og ligge ned. De fleste hvalpe vil ikke jord, hvor de lå. At have for meget plads i din virksomhed tiltrækker affald. Overskydende beholdning, forældede maskiner, gamle filer og andet skrammel vil jord for stor en plads.
2. Planlæg alle opfodring gange på samme tidspunkt hver dag. Virksomheder gennem Japan har en praksis kaldet “lederens gang,” hvor en manager går gennem deres område på samme tidspunkt hver dag. Et tema er valgt for hver gang, stiller spørgsmål omkring temaet og deler oplysninger. Dette er en kraftfuld proces for at lære og dele oplysninger.
3. bruge så meget kvalitetstid på som muligt med din nye hvalp, dette opfordrer ham til at gøre de ting, du bede for ham. For at frigøre kreativitet i vores medarbejdere, skal en leder involveres i at medarbejderens arbejde. De skal følge op på medarbejder ideer og fremme medarbejderindflydelse i virksomheden.
4. første ting om morgenen Tag din hvalp fra kennel til det område, du har besluttet, vil være stedet for din hvalp til at fjerne. Hvis din hvalp eliminerer derefter Rose og belønne ham. Din forretning også brug for en konsekvent startprocedure. Måske en hurtig møde om hvad der skal gøres i dag for at dele en fælles forståelse af dagens mål. Sørg for at inkludere en gennemgang af nogle af dine medarbejders ideer og en plan for hvordan du vil udfordre dine medarbejdere til at forbedre erhvervsklimaet. Også, tænke på emner til din “krybbes gang.”
5. ordentlig oprydning er afgørende for korrekt housetraining. En hvalp vil vende tilbage til hvor han har elimineret før hvis det ikke er ordentligt rengjort. Din arbejdsplads skal også være ordentligt vedligeholdt. Sortering gennem dine materialer og fjern, hvad ikke er nødvendig. Materialer, der er nødvendige for bør opbevares korrekt, så alle ved, hvor alt går. Ren udstyr, værktøjer og arbejdspladsen. Dette er et fundament for både sikkerhed og vedligeholdelse af udstyr.
6. forebyggelse og positiv opmuntring er de bedste måder at lære din hvalp. Når en medarbejder angiver en løsning på et problem, indført en procedure eller stativ til at forhindre, at problemet opstår igen. Reagere på dine folks ideer. Brug ros, vise respekt, takke dem og behandle dem som du ønsker at blive behandlet. Se hvordan de ideer kan eller ikke kan gennemføres og give positiv feedback.
7. straf vil ikke hjælpe. Skrigende eller rammer vil kun skabe frygt, forvirrende og uddannelse din hvalp til jorden når du ikke rundt. Nok sagt.
Copyright © 2005 Chuck Yorke – alle rettigheder forbeholdes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.