Vacation Homes bliver en realitet For flere boligejere

Uanset om det er en lakefront sommerhus eller en bjælkehytte i skoven, synes et fritidshus ofte at være en drøm, at kun de velhavende har råd. Men disse dage, du behøver ikke at være en millionær at eje en.
En landsdækkende undersøgelse viser median husstandens indkomst af anden-hjem ejere er $46.500. Med dagens fortsat lave renter, hvor skattefordelene et andet hjem kan bringe, og et bredt udvalg af områder, der oplever solid hjem pris påskønnelse, dette er et glimrende tidspunkt at overveje at købe et andet hjem som en investering – og et fantastisk ferie sted.
Når du søger efter dit andet hjem, Husk at undersøge området grundigt. Spørg en Realtor® og det lokale handelskammer for at give oplysninger pakker, kort og brochurer. Tag tid til at besøge området flere gange – et par måneder før og under dens højsæsonen (r). Er Skarerne uudholdelig? Er vejret uforudsigelige?
Tale med en lokal ejendomsmægler om nuværende og tidligere hjem priser. Kende områdets salgshistorik vil hjælpe bestemme markedsværdien af boliger og effektivt forudsige deres påskønnelse potentiale.
Når du har afgjort på et fællesskab, arbejde med en ejendomsmægler og udlån institution at afgøre, hvor meget du har råd til hjem. Køre rundt i byen og dens nabolag. Opleve den daglige aktivitet omkring potentielle egenskaber. Husk på du kan beslutte at trække sig tilbage til området én dag. Vil ejendommen tjener to formål-der ferie og plejehjem? Flere og flere amerikanere køber ferie egenskaber i områder, hvor de planlægger at i sidste ende går på Pension.
Husk, ferieboliger stadig en god investering og give betydelige fradrag på årlige skatteformularer, hvis de opfylder visse kriterier. Som lovene er skiftende, kompleks og detaljeret, konsultere din ejendomsmægler, der fungerer normalt med en skat advokat eller registreret revisor, til at beregne de skattemæssige fordele ved at eje et andet hjem.
Slappe af i dit eget hjem i denne drømmeferie stedet er ikke uden for din rækkevidde. Flere og flere amerikanere er ved at indse at eje et fritidshus er gør-stand – ikke at nævne en god investering og en fredfyldt oase for kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.